Słodkie bliźniaczki
Słodkie bliźniaczki
Bliźniaczki, Carolyn i Deborah Power, podobne do siebie jak dwie krople wody pracują razem jako szefowe kuchni w restauracji znanego londyńskiego hotelu "The Connaught" ("Nugacik") . Jego właściciel, Michel Bourdin powierzył im funkcję szefów kuchni odpowiedzialnych za przygotowywanie ciast i wszelkiego rodzaju deserów.
Carolyn i Deborah zajmują się kuchnią od 9 roku życia. Razem ukończyły szkołę gastronomiczną i kursy menedżerskie dla przyszłych właścicieli restauracji. W 1978 r. , kiedy miały 21 lat, otworzyły własną restaurację w New Forest,...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta