Konserwa z komputera
WYRÓŻNIENIE
Automatyczny sterylizator żywności
Konserwa z komputera
Brr, konserwa -- tak najczęściej reagujemy po wydłubaniu zawartości z metalowego jak czołg opakowania. Polski pasztet drobiowy czy wołowina z puszki mają jednakowy smak, niczym drewno. I nie może być inaczej skoro, jak wykazały badania, 99 proc. konserw jest nadmiernie przegrzewanych podczas pasteryzacji i sterylizacji. -- Bezpieczniej bowiem przegrzać niż nie dogrzać -- mówi inż. Piotr Baranowski, dyrektor Centralnego Ośrodka...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta