Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Nobel z gastronomii

27 listopada 2000 | Nauka i Technika | KK
źródło: Nieznane

TRZECIE OKO

Nobel z gastronomii

ILUSTRACJA MAREK KONECKI

KRZYSZTOF KOWALSKI

Nadchodzące milenium zdążono już ochrzcić mianem tysiąclecia informatyki, automatyki, transplantologii, genetyki. Media bawią się w prognozowanie nauki, transportu, języka, prawa, sztuki, ale nie widać przepowiedni dotyczących sztuki kulinarnej. A przecież, jak zauważył T. Przypkowski, najstarszą sztuką świata była sztuka mięs. Tymczasem wiele wskazuje, że cywilizowana część ludzkości (głodem przymiera około miliarda osób) wreszcie zrozumie...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2174

Spis treści

Regiony Polski - Mazowieckie

Małe i Średnie Przedsiębiorstwa

Zamów abonament