Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Nasz kucharz w Księdze Guinessa

04 grudnia 2000 | Regiony Polski - Dolnośląskie | RM

Nasz kucharz w Księdze Guinessa

Rekord Guinnessa w kategorii Fish and Chips od piątku należy do Tadeusza Hupy, szefa kuchni hotelu ŇWrocław". Podczas uroczystości otwarcia III Targów Książki Kulinarnej, która odbyła się w Hotelu ŇWrocław", przygotował i zaserwował on 5,5-kilogramowego suma i 5,4-kilogramową kopę frytek.

Podbicie rekordu potwierdził Zenon Pustelnik, wydawca...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2180

Spis treści

Regiony Polski - Warmińsko-Mazurskie

Zamów abonament