Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Pularda po francusku

26 lipca 2001 | Dobra firma | AR

Zrób sobie sam obiad czwartkowy

Pularda po francusku

Weź rondel z pokrywą jak najlepiej pasującą, pokraj na wzdłuż marchwi parę, jako i korzonków pietruszczanych, seler, cebul po parze pokraj, dalej nakraj surowej szynki; ziela angielskiego, pieprzu, muszkatołowego kwiatu, goździków po ziarnek kilka weźmiesz; bazylikum, tymianku, liścia bobkowego po jednym dodaj listku; równie weźmiesz estragonu parę gałązek, jako też słoniny wędzonej, płasko...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2376

Spis treści
Zamów abonament