Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Ceny skupu żywca

12 września 2001 | Ekonomia | RD

ELEMENTY DROBIOWE

Biuro Maklerskie Agrohandel wystawiało skrzydła kurcząt po 4,4 zł kg, nogi kurczaka - 5,8 zł kg, udziec z kurczaka mrożony - 5,4 zł kg, kury rosołowe - 3,4 zł kg, wątróbki - 3 zł kg, filety z piersi indyka - 10,6 zł kg, podudzia indyka mrożone - 3,8 zł kg, skrzydła z indyka - 3,8 zł kg, korpusy kurczaków - 1,6 zł kg, mięso mechanicznie odkostnione z indyka - 2,9 zł kg, kaczki Pekin - 8,8 zł kg, filety z nogi kurczaka - 9,6 zł kg. W Biurze Maklerskim NetBrokers podudzia indyka kosztowały 4,8 zł kg, serca kurczaków - 4 zł kg, skrzydła indycze - 4,1 zł kg, skórki drobiowe - 2 zł kg, żołądki kurczaków - 3,7 do 4,1 zł kg, wątróbki kurczaków - 4,1 zł kg, nogi kurczaków - 7,4 zł kg. Na Giełdzie Łódzkiej udziec indyczy bez kości kosztował 8,5 zł, porcje rosołowe - 1,5 do 1,6 zł kg, wątróbki drobiowe - 3,0 do 3,1 zł kg, filety z piersi indyka - 10 zł kg, serca drobiowe - 3 do 3,1 zł kg. Giełda Rol-Petrol w Łodzi oferowała kury mięsne po 4,3 zł kg, filety z indyka - 11,2 zł kg, porcje rosołowe z kurczaka - 1,65 zł kg, skórki drobiowe - 1,75 zł kg. Olsztyńska Giełda Zbożowa miała w ofercie udka z indyka - 8,75 zł kg, wątroby z kurczaka -...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2416

«
  • wrzesień
  • 2001
»
PnWtŚrCzPtSbNd
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Spis treści

Publicystyka, Opinie

Zamów abonament