Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Obowiązują od 16 lipca 2004

16 lipca 2004 | Prawo | DP

JUŻ OBOWIĄZUJĄ

16 lipca:

WETERYNARIA: DRÓB

  • minister rolnictwa i rozwoju wsi określił wymagania weterynaryjne dla: zakładów, z których mięso drobiowe trafia na rynek oraz zakładów o małej zdolności produkcyjnej; świadectw zdrowia, w jakie zaopatruje się drób uznany za zdatny do uboju; rozbioru i uboju drobiu; sposobu przeprowadzania badania przed- i poubojowego; sposobu znakowania i pakowania mięsa; środków transportu (Dz.U. nr 156, poz. 1636)

    ZDROWIE ZWIERZĄT

  • w drugim rozporządzeniu wskazał wymagania, jakim powinny odpowiadać świadectwa zdrowia bydła, świń, owiec i kóz, będących przedmiotem handlu, sposób wystawiania tych świadectw oraz ich wzory (Dz.U. nr 156, poz. 1637)

  • Brak okładki

    Wydanie: 3279

    Spis treści
    Zamów abonament