Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

W dobrym smaku

06 września 2004 | Warszawa | MK
źródło: Nieznane

W dobrym smaku

NA GRZYBY

fot. BARTŁOMIEJ ZBOROWSKI

Na ekskluzywne grzybobranie możemy wybrać się do restauracji w najbardziej eleganckich warszawskich hotelach. W Lalce w hotelu Sheraton (na zdjęciu) serwowane są dania wymyślne i zaskakujące. Można zjeść na przykład sałatkę z leśnych grzybów i krewetek (49 zł) z grzankami, na których położono najpyszniejszą na świecie konfiturę z karmelizowanej cebuli. Całość wybornie smakuje z czerwonym chilijskim winem Ventisquero (Reserva Cabarnet Sauvignon, butelka 120 zł, Gran Reserva Syrah, butelka 165 zł). Z...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3323

Spis treści

Nauka i Technika

Zamów abonament