Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wybór produktów spożywczych w profilaktyce i leczeniu chorób sercowo-naczyniowych

24 września 2004 | Promocyjny | AR
źródło: Nieznane

Wybór produktów spożywczych w profilaktyce i leczeniu chorób sercowo-naczyniowych

  ZALECANE OGRANICZONE PRZECIWWSKAZANE 1 2 3 4 Produkty zbożowe Pieczywo razowe, maca, owsianka, ryż, makaron, płatki kukurydziane, musli, kasze gruboziarniste.   Rogaliki francuskie (croissant) Warzywa, owoce, nasiona roślin strączkowych Warzywa świeże i mrożone. Fasola, groch, soczewica, kukurydza. Ziemniaki. Owoce świeże i...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3339

Spis treści
Zamów abonament