Wybór produktów spożywczych w profilaktyce i leczeniu chorób sercowo-naczyniowych
ZALECANE OGRANICZONE PRZECIWWSKAZANE 1 2 3 4 Produkty zbożowe Pieczywo razowe, maca, owsianka, ryż, makaron, płatki kukurydziane, musli, kasze gruboziarniste. Rogaliki francuskie (croissant) Warzywa, owoce, nasiona roślin strączkowych Warzywa świeże i mrożone. Fasola, groch, soczewica, kukurydza. Ziemniaki. Owoce świeże i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)
