Ryba o smaku grzybów
Ryba o smaku grzybów
Nadmorski klimat na talerzu, szybka obsługa i przystępne ceny to główne atuty tego miejsca
Fot. Rafał Guz
Wyłącznie rybne klimaty panują w sieci Pescabar, która niedawno trafiła do Warszawy. Pescabar w Gdańsku to bar szybkiej obsługi ze średniej jakości jedzeniem. Wyróżnia go spośród innych barów to, że nie serwuje hamburgerów, tylko ryby na różne sposoby. Lokal warszawski jest restauracją, choć i tu wszystkie potrawy serwowane są z mrożonek (firma Wilbo, właściciel sieci jest...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta