Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Ocalenie win białych i czerwonych

14 czerwca 2005 | Nauka i Technika | KK
źródło: Nieznane

BIOTECHNOLOGIA Co dziesiąta flasza nie musi być wylewana Ocalenie win białych i czerwonych Butelkę zepsutego wina, trącącego korkiem, można uratować. We Francji wchodzi do sprzedaży podręczny zestaw chemiczny do "leczenia" dionizjaku Statystycznie, co dziesiąta butelka trąci korkiem

Le vin bouchonne, wino trącące korkiem - taka przypadłość trafia się we wszystkich rocznikach, w najbardziej znanych markach; w najlepszych restauracjach, mimo starannego doboru dostawców, kelnerowi zdarza się odnosić "zatęchłą"...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3558

Spis treści
Zamów abonament