Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Pisarze gotują, a kucharze piszą

17 marca 2007 | Styl życia

OD KUCHNI Pisarze gotują, a kucharze piszą "Kiedy otworzysz restaurację?" - pytają mnie czasami znajomi. Moja odpowiedź na początku była bardzo wymijająca i zawierała stwierdzenia typu: "może kiedyś"‚ "zobaczymy" itd. Ale już od pewnego czasu mogę z całą stanowczością powiedzieć: "nigdy", i nie tylko dlatego‚ że oznaczałoby to natychmiastowy rozwód z moją zdecydowanie lepszą połową‚ ale także dlatego‚ że jest to potwornie ciężka robota i nie chce mi się w to wchodzić

Pierwsze romantyczne ideały związane z gotowaniem dla szerszej publiczności straciłam w wieku 21 lat, pracując w Nowym Jorku dla bardzo ekskluzywnej firmy...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 4094

Spis treści
Zamów abonament