Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Na drób zawsze jest pora

15 maja 1996 | Ekonomia | ES

Amerykańska oferta

Na drób zawsze jest pora

Składniki: mięso z udka indyka, prawdziwki świeże lub mrożone, cebula, musztarda Dijon, śmietana 36-proc. Mięso pokroić na paski i smażyć na oliwie, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i grzyby pokrojone na ćwiartki. Dusić, aż odparuje woda. Dodać soli, pieprzu, musztardy Dijon oraz śmietany. Potem gotować i dusić jeszcze przez 5 minut. Rezultat: doskonały w smaku delikatny stroganow, idealna potrawa na małe przyjęcie. Tak --...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 752

Spis treści
Zamów abonament