Na drób zawsze jest pora
Amerykańska oferta
Na drób zawsze jest pora
Składniki: mięso z udka indyka, prawdziwki świeże lub mrożone, cebula, musztarda Dijon, śmietana 36-proc. Mięso pokroić na paski i smażyć na oliwie, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i grzyby pokrojone na ćwiartki. Dusić, aż odparuje woda. Dodać soli, pieprzu, musztardy Dijon oraz śmietany. Potem gotować i dusić jeszcze przez 5 minut. Rezultat: doskonały w smaku delikatny stroganow, idealna potrawa na małe przyjęcie. Tak --...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta