Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Zmiany cen żywności

07 lutego 2009 | Ekonomia | Dział Ekonomiczny
źródło: Rzeczpospolita

W grudniu ub.r. za żywność płaciliśmy średnio 3,2 proc. więcej niż przed rokiem. Wzrost cen był jednak bardzo zróżnicowany. Rekordowo podrożał ryż – o 33,4 proc. Staniało masło – o 14,6 proc., owoce – 0 11,1 proc., sery – o 6,5, a także cukier – o 4,4 proc., i mąka.

Brak okładki

Wydanie: 8237

Spis treści
Zamów abonament