Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Pizza, pasta i spółka

30 kwietnia 2010 | Po godzinach | Monika Kucia
Goście mogą teraz obserwować, jak powstają pizze, anti-pasti i sałaty
źródło: Materiały Promocyjne
Goście mogą teraz obserwować, jak powstają pizze, anti-pasti i sałaty
źródło: Życie Warszawy

Nu Jazz Bistro, ul. Żurawia 6/12, tel. 22 621 89 89, czynne od poniedziałku do czwartku w godz. 11 – 1, w piątki i soboty w godz. 11 – 2, w niedziele w godz. 11 – 24, można płacić kartą.

Klasyka kuchni włoskiej to nowa propozycja restauracji Nu Jazz Bistro, znanej dotąd z kuchni fusion. Postawiono tu centralnie piec do wypieku pizzy oraz odkryto kuchnię.

To kolejna taka metamorfoza. Niedawno Gar, restauracja Magdy Gessler, całkowicie zmieniła menu i przekształciła się we włoskie ristorante. Wybór kuchni jest oczywisty, podyktowany upodobaniami Polaków. Makarony, pizza z sosem pomidorowym i serem czy tiramisu to nasze ulubione dania. Podupadający biznes najlepiej podratować, serwując te bezpieczne klasyki zamiast wymyślnych tajsko-śródziemnomorskich kompozycji.

W Nu Jazz Bistro poza standardami postawiono także na...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8612

Spis treści

Publicystyka, Opinie

Zamów abonament