Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Jedzenie w zgodzie z tradycją

13 sierpnia 2010 | Po godzinach | Katarzyna Czarnecka

Gruczno niedaleko Chełmna. Do tego miasteczka za tydzień powinni skierować swoje kroki wszyscy, którzy jedzenie traktują z należną mu powagą.

21 sierpnia rozpocznie się tam bowiem dwudniowy Festiwal Smaku. Swoje produkty prezentować będą serowarzy, winiarze, wędliniarze, producenci drobiu czy miodów – mali wytwórcy hołdujący tradycji. Podziwiać, degustować i kupować będzie można codziennie w godz. 10 – 17. Organizatorzy mówią, że lepiej przychodzić wcześniej – chętnych na frykasy jest wielu. Więcej o festiwalu na www.kulinarnik.pl.

Brak okładki

Wydanie: 8699

Spis treści

Po godzinach

Zamów abonament