Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Styl życia

27 kwietnia 2001 | Magazyn | Nj
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

Styl życia

  • Szparagi wg Roberta Makłowicza
  • Aleksy Antkiewicz

    Wykorzystujmy sezon na szparagi. Trwa tak krótko...

    ROBERT MAKŁOWICZ, dziennikarz, samkosz, autor popularnego cyklu "Podróże kulinarne Roberta Makłowicza"

    SKŁADNIKI dwa pęczki szparagów 1/4 kostki masła cztery świeże pomidory 30 dag parmezanu (starczy dla dwóch osób)

    Jestem przekonany, że każdy z nas ma jakąś ulubioną potrawę wiosenną. Ja mam ich co najmniej kilka. Kiedy jednak zaczyna się maj i na straganach można już kupić świeże, pachnące słońcem pomidory, to dla mnie najlepszy znak, że rozpocznie się wreszcie mój ulubiony sezon na szparagi. Ponieważ w naszym

  • ...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2301

Spis treści
Zamów abonament