Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Informacje

15 grudnia 1994 | Ekonomia | AS

Informacje

Przetwory warzywno-owocowe

Dość urozmaicona jest giełdowa oferta przetworów warzywno-owocowych. Wielkopolska Giełda Rolno-Ogrodnicza w Poznaniu oferowała ogórki kwaszone, poj. 10 kg, po 100 do 125 tys. zł, kapustę kiszoną, poj. 14 kg -- 84 do 100 tys. zł. Na Giełdzie Galicyjskiej w Tarnowie koncentrat pomidorowy kosztował 32, 5 tys. zł kg plus VAT, ogórki konserwowe 0, 9 l -- 14, 6 tys. zł plus VAT, groszek konserwowy 420 g -- 8, 5 tys. zł plus VAT. Na wrocławskim Targpiaście kapusta kiszona była w...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 349

Spis treści
Zamów abonament