15-LECIE U FUKIERA
03 marca 2006 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
15-LECIE U FUKIERA (c) U FUKIERA Pierogi w stylu retro
Subtelny w smaku żurek z białą kiełbaską, delikatne kołduny, barszcz z kurnikiem litewskim naciągany na skórkach antonówki oraz karp z pieca na prawdziwkach to niektóre z dań, które Magda Gessler przygotowała z okazji 15-lecia restauracji...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta