KRĄGŁA, PONĘTNA, ZŁOCISTA
03 listopada 2006 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
DYNIA W RESTAURACJACH KRĄGŁA, PONĘTNA, ZŁOCISTA
Dynia to bohaterka jesiennych kart menu. Pękata, słoneczna i smaczna nadaje się do zup, sosów i ciast. Może być słodka, może być pikantna, szczególnie lubi ją kuchnia śródziemnomorska. W Chianti (Trattoria...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)