Polskie mięso zalewa Słowację
09 czerwca 2007 | Ekonomia | AN
BRATYSŁAWA Zamiast do Rosji - na Spisz i Orawę Polskie mięso zalewa Słowację Polscy przedsiębiorcy otwierają sklepy w północnej Słowacji. Sprzedają mięso o 40 koron taniej, niż trzeba zapłacić u miejscowych konkurentów
Pod takim tytułem rozpoczyna swój alarmujący tekst opiniotwórczy dziennik "Sme". Gazeta uważa, że słowackich producentów mięsa niszczy polska konkurencja.
Polscy przedsiębiorcy otwierają sklepy w północnych rejonach...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta