Informacje
Informacje
Więcej piwa i koncentratów, mniej cukru
Najlepsze perspektywy rysują się w najbliższych latach przed producentami piwa, wyrobów cukierniczych, koncentratów spożywczych, żywności typu fast food, napojów, przetworów z owoców i warzyw, galanterii mleczarskiej oraz ziemniaczanej, tłuszczów roślinnych, a także pasz przemysłowych. Zdaniem prof. Romana Urbana z Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, do 2000 r. produkcja w tych branżachbędziewzrastałapowyżej 5 proc. rocznie. Przewidujesię,...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta