Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Podroby i tłuszcze drożeją szybciej

05 sierpnia 1999 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE - KRAJ

Podroby i tłuszcze drożeją szybciej

Na rynku mięsnym nadal utrzymuje się duży popyt, natomiast podaż żywca, a w konsekwencji i półtusz nie rośnie. Prowadzi to do dalszych podwyżek cen, przy czym są one różne w przypadku poszczególnych surowców.

Półtusze wieprzowe świeże na giełdach kosztują w tym...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 1767

Spis treści
Zamów abonament