Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Byczy ogon czy flamenco

28 czerwca 2002 | Moje Podróże | Nm
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

Iberyjskie przysmaki

Byczy ogon czy flamenco

Najbardziej znane danie kuchni hiszpańskiej to paella - ryż z mięsem, warzywami i dodatkami, które zależą od humoru kucharza

CORBIS

Zjeść duszony byczy ogon, czy obejrzeć flamenco? Wybór jest jasny: flamenco można obejrzeć w telewizji, a kuchni hiszpańskiej trzeba zasmakować na miejscu.

...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2656

Spis treści

Konflikt na Bliskim Wschodzie

Fotoreportaż

Zamów abonament