Polska Klasyfikacja Działalności (PKD) - Schemat III - PRZETWÓRSTWO PRZEMYSŁOWE
Spis treści
Dział Grupa Klasa Podklasa Nazwa grupowania Sekcja D PRZETWÓRSTWO PRZEMYSŁOWE Podsekcja DA PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH; NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH 15 PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I NAPOJÓW 15.1 Produkcja, przetwórstwo i konserwowanie mięsa i produktów mięsnych 15.11 15.11.Z Produkcja mięsa, z wyjątkiem drobiowego i króliczego 15.12 15.12.Z Produkcja mięsa drobiowego i króliczego 15.13 Produkcja wyrobów z mięsa, w tym drobiowego i króliczego 15.13.A Produkcja konserw, przetworów z mięsa, z podrobów mięsnych i z krwi 15.13.B Działalność usługowa związana z wytwarzaniem wyrobów mięsnych 15.2 15.20 15.20.Z Przetwarzanie i konserwowanie ryb i produktów rybołówstwa 15.3 Przetwórstwo owoców i warzyw 15.31 15.31.Z Przetwórstwo ziemniaków 15.32 15.32.Z Produkcja soków z owoców i warzyw 15.33 Przetwórstwo owoców i warzyw, gdzie indziej nie sklasyfikowane 15.33.A Przetwórstwo owoców i warzyw, gdzie indziej nie sklasyfikowane, z wyjątkiem działalności usługowej 15.33.B Działalność usługowa związana z przetwórstwem i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta