Gotuj pod okiem szefa
Gotuj pod okiem szefa
Tajniki Blue Cactusa ujawnia szef kuchni Ryszard Majewski
FOT. JAKUB OSTAŁOWSKI
Jeśli mają państwo ochotę dowiedzieć się, jak zrobić prawdziwą fajitę, warto wybrać się na zajęcia do Akademii Kuchni Restauracji Blue Cactus. A gdyby państwo chcieli spróbować sił w przyrządzaniu kaczki po chińsku lub przećwiczyć przygotowanie eleganckiej włoskiej kolacji, nie zaszkodzi zapisać się na kurs do Akademii Gotowania Kurta Schellera.
Krojenie, siekanie, mażdżenie
Restauracja Blue Cactus właśnie rozpoczęła działalność edukacyjną. Klienci zainteresowani poznaniem tajników kuchni Tex-Mex, jaką serwuje ten lokal, mogą teraz sami nauczyć się robić dania tego typu pod czujnym okiem szefa kuchni Ryszarda Majewskiego. Zajęcia...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta