Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

TE, CO SKACZĄ

07 marca 2005 | Warszawa | MK
źródło: Nieznane

TE, CO SKACZĄ W DOBRYM SMAKU (c) MONIKA KUCIA

Fusion, hotel Westin, Al. Jana Pawła II 21, tel. 450 86 31, można płacić kartą.

W restauracji Fusion był już w tym roku w karcie krokodyl, struś i krewetki na różne sposoby. Niedługo zmiana stałego menu, a póki co szef kuchni Artur Grajber przez cały marzec serwuje kangura w towarzystwie słodko-pikantnych smaków owocowych. Do dań kangurzych jako ozdobę dodaje bardzo smaczne chipsy z... pomidorów i bakłażana. Bardzo oryginalne. Kangur zaś to australijska dziczyzna i tak należy to mięso traktować. Wołowinę przypomina jedynie kolorem, bez marynowania nawet stek z kangurzej...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3475

Spis treści
Zamów abonament