Zakłady mięsne pod lupą
16 lutego 2006 | Ekonomia | MK
ŻYWNOŚĆ Nadzieja na odblokowanie eksportu do Rosji i na Ukrainę Zakłady mięsne pod lupą Inspektorzy weterynarii zapowiadają szczegółowe kontrole przedsiębiorstw spożywczych. Dotyczy to zwłaszcza zakładów produkujących drób i mięso czerwone.
W małych przedsiębiorstwach wciąż mają problemy z przestrzeganiem zasad higieny. Na 425 skontrolowanych zakładów rozbioru mięsa, rzeźni i targowisk aż w 380...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta