Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

By jabłko było zawsze tak samo smaczne

20 marca 2006 | Dodatek Rzeczpospolitej | hk
źródło: Nieznane

ŻYWNOŚĆ Są już pierwsi chętni do wprowadzenia nowego standardu ISO 22000: 2005 By jabłko było zawsze tak samo smaczne Jeden certyfikat zamiast dwóch wprowadza nowa norma dla producentów żywności. Efektem ma być lepsze, zdrowsze i tańsze jedzenie. Nowy standard musi być stosowany na wszystkich etapach procesu produkcji żywności. Dzięki niemu będzie wiadomo, że to, co produkują firmy, które uzyskają certyfikat, jest bezpieczne i zdrowe (c) JAKUB OSTAŁOWSKI

Komitet Techniczny ISO opublikował 1 września 2005 roku normę ISO 22000: 2005. To nowa norma przeznaczona dla producentów żywności i firm z nimi współpracujących oraz mających jakikolwiek związek z przygotowywaniem produktów spożywczych.

Dla rolników,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3793

Spis treści
Zamów abonament