Żeby jedzenie zawsze było smaczne
Certyfikat, który oznacza spełnienie wymagań normy ISO 22000, gwarantuje klientom, że kupują bezpieczny produkt oraz że w przedsiębiorstwie pracuje się w zgodzie z najnowszymi międzynarodowymi standardami. - Certyfikat ISO 22000 to niepodważalny argument w działaniach marketingowych oraz dowód stałego nadzoru nad systemem ze strony niezależnych audytorów - mówi Jacek Łasak, ekspert i audytor Systemów Bezpieczeństwa Żywności z Bureau Veritas Certification Polska sp. z o.o.
- Wbrew potocznym opiniom norma ISO nie zastępuje dwóch certyfikatów: systemu bezpieczeństwa żywności HACCP i systemu zarządzania jakością ISO 9001 - mówi Rafał Pietrasik, ekspert i audytor Systemów Bezpieczeństwa Żywności z Bureau Veritas Certification Polska sp. z o.o. Stworzenie ISO 22000:2005 miało na celu wprowadzenie pierwszej międzynarodowej normy zarządzania bezpieczeństwem żywności zgodnej z poszczególnymi normami krajowymi. - Wprowadzona dwa lata temu norma może być stosowana na...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta