Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Cichocka-Majchrzak: Piekarnia to ciężki biznes

07 kwietnia 2017 | Ekonomia
źródło: rzeczpospolita.tv

Najwięcej pracy mamy, kiedy reszta Polaków ma wolne – mówiła w programie #RZECZoBIZNESIE Aleksandra Cichocka-Majchrzak, współwłaścicielka piekarni Grzybki. Oceniła, że są dwie drogi: – Albo ktoś się przestawi na robienie dużej ilości pieczywa i rozwożenie po kraju, albo jak my będzie produkował metodą rzemieślniczą. —gba

Wydanie: 10720

Wydanie: 10720

Spis treści
Zamów abonament