Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wiekowy hamburger

21 maja 2004 | Ekonomia | DE
źródło: Nieznane

Jankeski przysmak obchodzi stulecie

Wiekowy hamburger

AFP

Jim Standlee zabiera się do zjedzenia w R-Place Restaurant w Morris, Illinois, "Premium Ethyl" - niemal 2-kg kanapki złożonej z bułki (0,5 kg), kotleta z mielonej wołowiny (1 kg) oraz dodatków: sałaty, pomidorów, pikli i cebuli (o łącznej wadze 0,5 kg). W tym roku przypada stulecie podania pierwszego hamburgera na światowych targach w St. Louis w 1904 r. (P.R.)

Brak okładki

Wydanie: 3232

Spis treści
Zamów abonament