KWESTIONARIUSZ KULINARNY
24 czerwca 2005 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
KWESTIONARIUSZ KULINARNY Kucharz: Karol Okrasa, szef kuchni w restauracji Marconi i Malinova w hotelu Le Royal Meridien Bristol (c) ADAM JAGIELAK
Jestem kucharzem od... czubka irokeza po same stópki - kocham to, co robię, odkąd pamiętam
Mój mistrz to... Bernard Lussiana, który - paradoksalnie - o tym nie wie; to on...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta