Informacje
Informacje
Ceny żywca
Zakład Trzoda kl. I Bydło kl. A
w zł za kg
Chojnice Ełk Piła Szczecin Łuków Nakło Koło Opole Gdynia Radomsko Bytom Poznań Sokołów Toruń
20. VI
2, 2 2, 3-2, 35
2, 25 2, 25 2, 36 2, 25
2, 2 2, 65 2, 25 2, 35-2, 4
2, 3 2, 25 27. VI
2, 2 2, 3-2, 39 2, 3-2, 35
2, 25 2, 36
2, 4
2, 2 2, 65 2, 25
2, 4 2, 4 2, 2 20 VI 2, 1 2, 15-2, 4
2, 0-2, 2
2, 3-2, 4 2, 35-2, 4
2, 0-2, 3 1, 99-2, 3
-2, 1-2, 2 2, 4-2, 5 2, 2-2, 4 2, 2-2, 4
13. VI
2, 2 2, 3-2, 35
2, 2 2, 25 2, 36
2, 2
2, 2 2, 65
2, 35 2, 35-2, 4
2, 3 2, 3 2, 2-2, 3 27. VI 2, 1 2, 15-2, 4
2, 0-2, 2
2, 3-2, 4 2, 4-2, 45
2, 0-2, 3 2, 09-2, 35
-2, 1-2, 2 2, 4-2, 5
2, 3-2, 5 2, 25-2, 45
13. VI
2, 1 2, 15-2, 4
2, 1-2, 3
2, 3-2, 4 2, 35-2, 4
2, 4 1, 99-2, 3
-2, 1-2, 2 2, 4-2, 5 2, 2-2, 4 2, 0-2, 4-
Mięso
Ceny mięsa rosną. Na Giełdzie Łódzkiej ćwierci wołowe z bydła młodego świeże kosztowały 4, 78 zł kg, zbydła dorosłego -- 4, 18 zł kg, głowy wieprzowe -- od 0, 7 do 0, 85 zł kg,...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta