Niedosyt śródziemnomorski
15 września 2006 | Moje Podróże | Ng
RECENZJA Niedosyt śródziemnomorski Jednym z sekretów dobrego gotowania jest dobór składników potrawy w odpowiednich proporcjach. W nowej serii przewodników kulinarnych Pascala proporcje te są niestety zachwiane. „Przewodnik kulinarny. Grecja”, „Przewodnik kulinarny. Włochy”, Pascal, Bielsko-Biała 2006
Czytelnik sięgający po taki przewodnik oczekuje...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta