Gęś i zielona fasolka
04 maja 2007 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MS
NA MAJÓWKĘ Restauracja Mazowsze Gęś i zielona fasolka Pośród nowych, modnych kuchni polska i rodzinna, a do tego tania i bezpretensjonalna jest rzadkością. Dlatego na majówkowy obiad przy okazji podmiejskich wypadów polecam restaurację Mazowsze w Wiązownie. Zjeść tu można znakomitego tatara i gęś prosto z pieca
Lokal jest oddalony od Warszawy pół godziny jazdy samochodem. Nie jest to dworek ani zajazd w stylu polskim. Niezbyt atrakcyjny budynek wyglądem...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta