Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wysokie wymagania; Dane pod ochroną

29 kwietnia 2003 | Dobra firma | ZJ PW

DOBRA F irma, SŁUCHAM...

  • Dla producentów i sprzedawców żywności: Wysokie wymagania
  • Odpowiadamy na pytania czytelników: Dane pod ochroną
IWONA ORLIK, wicedyrektor Departamentu Obsługi Klientów, i MARIA BRZEZIŃSKA, specjalistka z Departamentu Ubezpieczeń i Składek w centrali ZUS, odpowiadają dziś na pytanie:

jak zgłaszać, rozliczać oraz płacić składki na ZUS od właścicieli i członków władz firm?

Telefon

(0-prefiks-22)

625-61-37 jest dziś czynny w godz. 12 - 14.

Pytania można również przesyłać faksem: (0-prefiks-22) 653-00-07 lub e-mailem: renata.majewska@rp.pl

Dla producentów i sprzedawców żywności

Wysokie wymagania

W ubiegłym tygodniu na pytania odpowiadali

Andrzej Maciejak i Barbara Olędzka

DEPARTAMENT HIGIENY ŻYWIENIA,ŻYWNOŚCI I PRZEDMIOTÓW UŻYTKU W GŁÓWNYM INSPEKTORACIE SANITARNYM

Czy to prawda, że od maja przyszłego roku wszystkie, także małe firmy będą musiały wprowadzić system unijny HACCP?

  • Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (DzU z 2001 r. nr 63, poz. 634 ze zm.) nakłada obowiązek wprowadzenia systemu HACCP dla dużych firm od stycznia 2004 roku. Nie
  • ...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2911

Spis treści
Zamów abonament