Wysokie wymagania; Dane pod ochroną
- Dla producentów i sprzedawców żywności: Wysokie wymagania
- Odpowiadamy na pytania czytelników: Dane pod ochroną
jak zgłaszać, rozliczać oraz płacić składki na ZUS od właścicieli i członków władz firm?
Telefon
(0-prefiks-22)
625-61-37 jest dziś czynny w godz. 12 - 14.
Pytania można również przesyłać faksem: (0-prefiks-22) 653-00-07 lub e-mailem: renata.majewska@rp.pl
Dla producentów i sprzedawców żywności
Wysokie wymagania
W ubiegłym tygodniu na pytania odpowiadali
Andrzej Maciejak i Barbara Olędzka
DEPARTAMENT HIGIENY ŻYWIENIA,ŻYWNOŚCI I PRZEDMIOTÓW UŻYTKU W GŁÓWNYM INSPEKTORACIE SANITARNYM
Czy to prawda, że od maja przyszłego roku wszystkie, także małe firmy będą musiały wprowadzić system unijny HACCP?
- Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (DzU z 2001 r. nr 63, poz. 634 ze zm.) nakłada obowiązek wprowadzenia systemu HACCP dla dużych firm od stycznia 2004 roku. Nie ...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta