Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

W dobrym smaku

01 grudnia 2003 | Warszawa | MK

W DOBRYM SMAKU

BELVEDERE

ul. Agrykola 1 (od ul. Parkowej), tel. 841 22 50, można płacić kartą

Nowe zimowe menu wprowadza dziś restauracja Belvedere znajdująca się w warszawskich Łazienkach w zabytkowym budynku Oranżerii. Kartę układał szef kuchni Henryk Nieciejowski, doradzał mu Kaspar Kurdahl, który już w wieku 23 lat został uznany za najlepszego kucharza w Belgii. Restauratorzy nie zrezygnowali z wykwintnego wizerunku lokalu, ale obniżyli nieco ceny proponowanych dań. W karcie pozostał m.in. kawior z blinami a la Belvedere (120 zł) i oczywiście ostrygi na lodzie (97...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3090

Spis treści

Konflikt na Bliskim Wschodzie

Zamów abonament