Lektury przedsiębiorcy
Lektury przedsiębiorcy
Higiena żywności
Red. Marek R. Zadernowski, "Audyt wewnętrzny GMP, GHP, HACCP Poradnik praktyczny", Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, Gdańsk 2004
Jest to poradnik napisany przez praktyków dla praktyków. Książka pokazuje metody przeprowadzenia audytów wewnętrznych w firmach spożywczych, niezależnie od ich wielkości i branży. Może też stanowić interesującą pozycję dla przedsiębiorców zamierzających dopiero wprowadzić te systemy w swoich zakładach. Podaje także szczegółowo, w jaki sposób audytorzy sprawdzają dostosowanie firmy do poszczególnych wymagań. Opisy te zwracają uwagę na wiele praktycznych i dość prostych rozwiązań, które trzeba zastosować przy wdrażaniu systemów. Są jednak...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta