Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Lektury przedsiębiorcy

27 kwietnia 2004 | Dobra firma | NZ
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

LEKTURY

Lektury przedsiębiorcy

Higiena żywności

Red. Marek R. Zadernowski, "Audyt wewnętrzny GMP, GHP, HACCP Poradnik praktyczny", Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, Gdańsk 2004

Jest to poradnik napisany przez praktyków dla praktyków. Książka pokazuje metody przeprowadzenia audytów wewnętrznych w firmach spożywczych, niezależnie od ich wielkości i branży. Może też stanowić interesującą pozycję dla przedsiębiorców zamierzających dopiero wprowadzić te systemy w swoich zakładach. Podaje także szczegółowo, w jaki sposób audytorzy sprawdzają dostosowanie firmy do poszczególnych wymagań. Opisy te zwracają uwagę na wiele praktycznych i dość prostych rozwiązań, które trzeba zastosować przy wdrażaniu systemów. Są jednak...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3213

Spis treści
Zamów abonament