Polecamy wiosenne promocje
Co nowego w Absyncie? Wiosenne menu degustacyjne, czyli siedem dań od przystawek do deseru. Na początek krewetki na świeżym szpinaku, sałata z kawałkami pieczonej kaczki, truskawkami i orzechową oliwą oraz zupa krem z zielonego groszku. Dania główne to łosoś z zielonymi warzywami i ryżem oraz eskalopki cielęce w sosie z koziego sera. Desery - sery francuskie (wybór należy do nas) i mus cytrynowy w sosie z czarnych porzeczek. Cena 109 zł...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta