Boom w gastronomii
Firmy spożywcze widzą żyłę złota w restauracjach i barach. Liczą na hossę podczas Euro 2012
– Do końca marca przyszłego roku zamierzamy rozpocząć współpracę z kolejnymi 50–100 lokalami gastronomicznymi, aby wykorzystać boom związany z Euro 2012 – mówi „Rz" Paweł Wyszyński, prezes Waspolu, czołowego dystrybutora alkoholi i napojów w Polsce. Od początku tego roku spółka pozyskała ok. 250 pubów, restauracji i klubów i obecnie dostarcza produkty do niemal 400 placówek.
Na rzeszy turystów i kibiców zamierza w przyszłym...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta