Można samemu, ale ekspert też nie zaszkodzi
HACCP - Jak wprowadzać i od kiedy
Można samemu, ale ekspert też nie zaszkodzi
Czytelnicy DOBREJ FIRMY wciąż mają problemy, w jaki sposób i do kiedy należy wprowadzić w zakładzie branży spożywczej system HACCP. Przedstawiamy kolejne odpowiedzi na pytania dotyczące tego tematu.
- Jesteśmy firmą zajmującą się produkcją koncentratów spożywczych - pisze czytelniczka DF. - Wytwarzamy głównie galaretki, kisiele, budynie. Śledząc wiadomości ukazujące się w profesjonalnych gazetach, wciąż mamy wątpliwości dotyczące systemu HACCP. Czy wprowadzenie HACCP za pomocą firmy w tym się specjalizującej jest koniecznością? Czy można ten system wprowadzić samemu, korzystając z odpowiedniej literatury? Jeśli tak, to jaką literaturą należy się kierować.
No i rzecz...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta