Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Można samemu, ale ekspert też nie zaszkodzi

20 stycznia 2004 | Dobra firma | NZ

JAKOŚĆ W FIRMIE

HACCP - Jak wprowadzać i od kiedy

Można samemu, ale ekspert też nie zaszkodzi

Czytelnicy DOBREJ FIRMY wciąż mają problemy, w jaki sposób i do kiedy należy wprowadzić w zakładzie branży spożywczej system HACCP. Przedstawiamy kolejne odpowiedzi na pytania dotyczące tego tematu.

- Jesteśmy firmą zajmującą się produkcją koncentratów spożywczych - pisze czytelniczka DF. - Wytwarzamy głównie galaretki, kisiele, budynie. Śledząc wiadomości ukazujące się w profesjonalnych gazetach, wciąż mamy wątpliwości dotyczące systemu HACCP. Czy wprowadzenie HACCP za pomocą firmy w tym się specjalizującej jest koniecznością? Czy można ten system wprowadzić samemu, korzystając z odpowiedniej literatury? Jeśli tak, to jaką literaturą należy się kierować.

No i rzecz...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3130

Spis treści

Konflikt na Bliskim Wschodzie

Zamów abonament