Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Babilon od kuchni

14 sierpnia 2004 | Publicystyka, Opinie | Nj

Promocja książki o Iraku w "Rzeczpospolitej"

Babilon od kuchni

Czy można ufać irackim siłom bezpieczeństwa? Co Polacy w Babilonie robią w wolnym czasie? Gdzie jedzą? Gdzie piorą? Jak odpoczywają? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdą czytelnicy w książce Ryszarda Bilskiego i Tomasza Bąka "Jak pułkownik z porucznikiem", której promocja odbyła się w piątek w redakcji "Rzeczpospolitej". Pułkownik Tomasz Bąk - który odpowiadał za szkolenie irackich sił bezpieczeństwa - dzień po dniu przesyłał do Polski relacje z życia codziennego żołnierzy drugiej zmiany w Iraku.

Ryszard Bilski - porucznik rezerwy i dziennikarz "Rz" - dołączył reportaże z Bałkanów, wywiady oraz często ironiczne komentarze dotyczące aktualnej sytuacji politycznej w Polsce. Czytelnicy znajdą też w książce wiele ciekawych zdjęć. JAP

Brak okładki

Wydanie: 3304

Spis treści
Zamów abonament