Taka ma być nowoczesna kuchnia
Taka ma być nowoczesna kuchnia
Jaka ma być profesjonalna i nowoczesna kuchnia, w której smacznie i sprawnie przygotowuje się potrawy? Na to pytanie znajdziemy odpowiedź na krakowskich targach na stoisku firmy Krak-Gastro prezentującej nowości z dziedziny wyposażenia obiektów zbiorowego żywienia.
- Głównym punktem naszej prezentacji będzie praktyczny pokaz możliwości pieca konwekcyjno-parowego najnowszej generacji niemieckiej firmy MKN. Przecież piec jest sercem każdej kuchni - mówi Stanisława Janik, współwłaściciel Krak-Gastro. Niewielkie urządzenie (zajmuje zaledwie na 1 mkw.) jest bardzo przydatne dla kucharza. Sterowany komputerowo piec konwekcyjno-parowy ma wiele funkcji i zalet....
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta