Zdrowe, bo zimne
Zdrowe, bo zimne
Komu chciałoby się otwierać setki małych torebek z mrożonkami detalicznymi? W stołówce zakładowej nie ma na to czasu ani miejsca. Dlatego specjalnie dla firm cateringowych Hortex produkuje mrożone warzywa i owoce w specjalistycznych opakowaniach, aby posiłki można było przygotować szybko, sprawnie i tanio.
Mrożonki to doskonały surowiec dla firm cateringowych. Bez obierania, mycia i krojenia niemal od razu gotowe do wykorzystania - mrożonki są dużym ułatwieniem dla firm zajmujących się produkcją posiłków. Dlaczego? Bo firmy zajmujące się cateringiem przygotowują dużo porcji, a dzięki mrożonkom oszczędzają czas, robociznę i energię. Szefowie kuchni mrożone produkty mogą przechowywać dłużej i bez obawy, że utracą smak. Poza tym zamrażanie to jedna z najzdrowszych metod przechowywania żywności - produkty w niskiej temperaturze przechowuje się bez konserwantów. Mrożonki zapewniają stały dostęp do witamin, soli mineralnych i błonnika przez cały rok, a gotowanie staje się proste i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta