Klasa sama w sobie
Karta dań ciągnie się w nieskończoność i kiedy w zasadzie każde z nas już zdecydowało, co chciałoby zjeść, okazało się, że na ostatnich kartkach, już za deserami, są kolejne potrawy, które właścicielka Barbara Jarema po długich próbach smaku i ocenach wyglądu akurat zdecydowała się zaproponować gościom.
Są tutaj krewetki, dania z sezonowe z ryb i owoców.
Każdego, kto jest w Checzy po raz pierwszy, zadziwiają rozmiary dań. - Do mnie goście przychodzą nie zjeść, ale najeść się - tłumaczy szefowa Checzy....
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta