Twarożki pod mikroskopem
Zanim kupisz -- przeczytaj opinię ekspertów
Twarożki pod mikroskopem
Sery twarogowe są nie tylko popularnym, ale i wartościowym składnikiem diety, pod warunkiem, że są świeże, dobrej jakości, smaczne. Czy oferowane w sklepach wyroby mleczarskie tego typu spełniają wymienione warunki? Aby odpowiedzieć na to pytanie, Konsumencki Instytut Jakości zlecił Zakładowi Towaroznawstwa i Standaryzacji SGGW zbadanie jakości dziesięciu półtłustych serów twarogowych z zakładów zaopatrujących...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta