Ceny (średnie) sprzedaży mięsa w zakładach (zł/kg)
Data Półtusze Ćwierci woł. Cwierci woł. Mięso Wędliny
wieprzowe przody zady kulinarne 5 asort.
30.06.2001 7,07 6,24 6,91 10,81 13,9
23.06.2001 6,88 6,04 6,76 10,81 14,63
19.05.2001 7,30 6,25 6,98 10,98 14,62
21.04.2001 7,44 6,2 6,85 10,93 13,72
31.03.2001 7,17 5,9 7,06 10,79 13,58
24.02.2001 6,55 6,51 7,42 10,73 12,99
27.01.2001 66,6 6,56 7,47 10,95 13,25
30.12.2000 6,66 6,55 7,45 11,1 13,29
25.11.2000 6,41 6,7 7,51 11,0 13,36
28.10.2000 6,72 6,85 7,67 11,09 13,56
30.09.2000 6,79 6,97 7,5 11,19 13,54
29.07.2000 6,59 5,95 6,78 10,78 13,34
20.05.2000 5,66 5,96 6,66 10,16 12,54
22.04.2000 5,41 5,72 6,59 9,97 12,2
11.03.2000 5,13 5,64 6,78 9,56 11,98
29.01.2000 5,13 5,83 6,99 9,95 12,06
18.12.1999 5,05 5,68 6,06 9,79 12,23
źródło:ISiPAR