Sos to podstawa
26 marca 2005 | Piąta Aleja | AU
SZTUKA JEDZENIA Przemysław Gintrowski Poleca swoje ulubione dania Sos to podstawa W kuchni Przemysława Gintrowskiego lekkość potraw jest wyznacznikiem ich jakości
Lubię kuchnię chińską. Najczęściej przygotowuję dania, w których jest dużo warzyw i mało mięsa. Zdrowo się odżywiam, stąd nie przepadam za polskimi specjałami - tłustymi i ciężkimi. Zdarza się...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta