Więcej firm podlega rygorom
17 stycznia 2006 | Prawo | ZJ
PRAWO ŻYWNOŚCIOWE Więcej firm podlega rygorom Wszystkie firmy produkujące żywność, bary, restauracje, stołówki, sklepy spożywcze, a nawet małe kioski ze słodyczami muszą już mieć system bezpieczeństwa żywności, czyli tzw. HACCP.
O sprawie jest jeszcze stosunkowo cicho, ponieważ obowiązek wprowadzenia HACCP wynika nie z niejednoznacznej w tej kwestii polskiej ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta